BLUE AIR lansează 6 noi destinații captivante pentru vacante la Soare & Mare în Spania cu plecare din București. Inaugurează noua rută București – Alicante

București, 9 aprilie 2022

Blue Air a inaugurat astăzi noua rută si va opera două zboruri pe săptămână intre București si Alicante.

 

Prețurile biletelor încep de la 14,99 euro/ segment, toate taxele incluse.

 

Pentru a marca lansarea noii rute și pentru a răspunde cererii semnificative pentru călătorii în Spania, în acest weekend, Blue Air desfasoară „Blue Weekend”, campania preferată a clientilor, oferind două bilete la preț de unul pentru toate zborurile cu date de călătorie între 1 mai – 31 octombrie 2022.

 

 

Krassimir Tanev, Director Comercial Blue Air:

“Ne angajăm să oferim în această vară o rețea excelentă din București către Spania, introducand 6 noi destinații – Alicante, Tenerife, Ibiza, Sevilla, Bilbao și Zaragoza – și ajungand astfel la un numar total de 17 servicii directe ultra-low-cost catre Spania, operate cu aeronave Boeing 737 MAX 8 noi si confortabile. Alicante este unul dintre cele mai frumoase orașe de litoral din Spania și este o alegere perfectă pentru o vacanță de vară în familie sau pur și simplu pentru un citybreak spontan. Suntem încântați să oferim clienților noștri optiuni și mai bune de a vizita Spania la prețuri foarte accesibile.”

 

În vara anului 2022, Blue Air leagă București, Iași, Bacău și Cluj de Spania prin 17 zboruri directe.

 

  • Din BUCURESTI: Alicante (Nou), Barcelona, ​​Bilbao (Nou), Ibiza (Nou), Madrid, Malaga, Palma de Mallorca, Sevilla (Nou), Tenerife (Nou), Valencia, Zaragoza (Nou)
  • Din BACAU: Barcelona
  • Din CLUJ: Barcelona, ​​Madrid, Malaga (Nou) Valencia (Nou)
  • Din IASI: Barcelona

Despre Blue Air:

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați, cu un model de business Ultra - Low – Cost (ULC) și cu abordare centrată pe nevoile pasagerilor. Cu o echipă formată din peste 1.000 de profesioniști, pasionați de aviație, Blue Air are un istoric impecabil în siguranța zborului. Compania operează avioane tip Boeing 737. În cei 16 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 32 de milioane de pasageri și a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operațional Safety Audit (IOSA) de către Internațional Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepționale de operare și este membră cu drepturi depline IATA.