Blue Air lansează serviciul direct exclusiv București – Funchal, Madeira în Vara 2022, devenind cea mai mare companie aeriană care operează între Portugalia și România

București, 2 februarie 2022

Blue Air își extinde rețeaua în Portugalia adăugând in premieră un serviciu direct București – Funchal în Vara 2022.

Începând cu 9 aprilie 2022, Blue Air va opera zboruri săptămânale între București Otopeni și Funchal, Madeira. Biletele sunt deja disponibile pentru rezervare și toate zborurile vor fi operate cu echipamente Boeing-737-MAX-8 noi, de ultimă generație.

 

Cea mai recentă destinatie de Vara 22 a Blue Air completează portofoliul imbatabil de leisure, oferind în același timp si mai multe opțiuni pentru călătorii de vacanță la cele mai accesibile prețuri. Desemnată cea mai bună insulă de vacanta din lume șapte ani la rând, Madeira oferă un mix unic de leisure, care combină vinul și gastronomia, aventura și cultura, peisajele uimitoare și caracterul local într-o experiență completă.

 

Începând cu 9 aprilie 2022, Blue Air va opera zboruri săptămânale intre București si Funchal după următorul program:

 

  • Sâmbăta

OTP 14:00 FNC 17:45

FNC 18:30 OTP 1:40

 *Ore locale

 

Krassimir Tanev, Chief Commercial Officer, Blue Air:

„Suntem încântați să anunțăm noul serviciu direct de la București la Funchal, deservit de aeronavele noastre Boeing – 737-MAX-8 noi, extrem de confortabile si extrem de eficiente din punct de vedere al protectiei mediului. Cu zboruri catre Madeira, Porto și Lisabona, Blue Air ofera acum acces direct si rapid catre cele mai iubite destinatii din Portugalia și devine cea mai mare companie aeriană care operează între Portugalia și România.

În vara 2022, Blue Air se angajează să ofere o selecție de leisure remarcabilă, pentru a veni în întâmpinarea apetitului crescut de călătorie al clienților săi, care își doresc să compenseze doi ani de restricții de mobilitate. Madeira este cel mai bun exemplu de experiență completă de vacanță, fiind o destinație spectaculoasă și ofertantă pe tot parcursul anului.”

Biletele sunt deja disponibile pentru vânzare pe www.flyblueair.com  și în aplicația mobilă Blue Air.

Despre Blue Air:

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați, cu un model de business Ultra - Low – Cost (ULC) și cu abordare centrată pe nevoile pasagerilor. Cu o echipă formată din peste 1.000 de profesioniști, pasionați de aviație, Blue Air are un istoric impecabil în siguranța zborului. Compania operează avioane tip Boeing 737. În cei 16 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 32 de milioane de pasageri și a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operațional Safety Audit (IOSA) de către Internațional Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepționale de operare și este membră cu drepturi depline IATA.