BLUE AIR va încheia campania care oferă o schimbare gratuită inclusă începând cu 31 octombrie

București, 14 octombrie 2021

După mai mult de un an in care a oferit o schimbare gratuită a datelor de călătorie inclusă în toate rezervările, Blue Air anunță încheierea campaniei începând cu 31 octombrie 2021. Odată cu relaxarea treptată a restricțiilor și cu succesul inregistrat de implementarea protocoalelor de călătorie bazate pe certificatul verde, Blue Air este optimist in ceea ce priveste revenirea la normalitate, pasagerii vaccinați putandu-se bucura din nou de predictibilitate în planificarea călătoriei.

Campania actuală oferă tuturor clienților Blue Air opțiunea de a-și schimba datele de călătorie o dată, gratuit, pentru toate rezervările noi efectuate pe site-ul companiei și în aplicația Blue Air până la 31 octombrie 2021. Prin integrarea acestei opțiuni în toate rezervările Blue Air, compania a urmărit să restabilească încrederea pasagerilor în zbor, venind in intampinarea nevoilor de flexibilitate și libertate de mobilitate, în contextul pandemiei COVID-19.

Oferta este valabilă pentru toate rezervările efectuate până la 31 octombrie 2021, pentru toate zborurile și destinațiile Blue Air. Datele de călătorie pot fi modificate gratuit o singură dată, plătind doar diferența de tarif, acolo unde este cazul.

Pentru rezervările noi efectuate începând cu 1 noiembrie, pasagerii nu vor mai putea să-și schimbe biletele de călătorie fără să plătească taxa de modificare.

Cu toate acestea, clienții Blue Air vor putea continua sa se bucure de confortul emoțional al serviciului Flex, deoarece opțiunea va fi disponibilă pentru cumpărare în timpul procesului de rezervare. Începând cu 1 noiembrie 2021, pasagerii Blue Air vor putea adăuga serviciul Flex la rezervare, contra cost, avand astfel relaxarea dorita atunci când își planifică vacanțele în avans.

#IflyBlueAir #BlueAir #flyflexibile #TheBetterWaytoFly

Despre Blue Air:

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați, cu un model de business Ultra - Low – Cost (ULC) și cu abordare centrată pe nevoile pasagerilor. Cu o echipă formată din peste 1.000 de profesioniști, pasionați de aviație, Blue Air are un istoric impecabil în siguranța zborului. Compania operează avioane tip Boeing 737. În cei 16 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 32 de milioane de pasageri și a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operațional Safety Audit (IOSA) de către Internațional Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepționale de operare și este membră cu drepturi depline IATA.